dr_Misiek Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam! Mam nadzieje że zakładam temat w odpowiednim miejscu. Otóż czeka mnie reinstalacja systemu (Win7 X64 na to samo). Chciałbym jednak aby po tym zabiegu w IE oraz FireFox była cała dotychczasowa historia przeglądanych stron. Wyprzedzając co poniektóre odpowiedzi nie chodzi mi o zakładki bo te to wiem jak zabezpieczyć:-) Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Do firefoxa polecam program mozbackup można zaimportować nim wszystko a plik zabezpieczyć hasłem, ie nie używam więc nie pomogę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Progarm 1 klasa - dzięki :-) To jeszcze IE i moge przystąpić do instalacji :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zmień lokalizację folderu z historią na nośnik kopii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Pomysł nie zadziałał. Tzn. folder się przeniósł ale na nowym systemie jest czysto, pomimo ze i tam zmieniłem lokalizację. Jeszcze nic straconego gdyż jestem w trakcie zmiany dysku systemowego z OCZ Vertex 3 na Vertex 4 i w tym momencie mam oba te dyski i na obu jest zainstalowany system (taki sam W7x64). Zatem jakieś inne pomysły/sugestie jak przenieść historię IE9 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 To co kolega podesłał to przenosi tylko tymczasowe pliki internetowe, wątpię czy to załatwi jednocześnie przeniesienie historii odwiedzanych stron. Spróbuj może różnych programików do backupu ustawień IE, taki np. http://www.backsettings.com/internet-explorer-backup.html potrafi - przynajmniej wg autora - przenieść historię i nie tylko. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Program do IE działa, moge go polecić innym. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 A ja tylko dodam, że historia przeglądanych stron w Firefox (a także inne rzeczy) znajdują się w pliku places.sqlite w katalogu profilu. Więcej tu http://kb.mozillazine.org/Places.sqlite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...