Jarek Bachanek Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam To mój pierwszy post tutaj. Mam problem z golarką Braun Series 3. Mianowicie ma ona takie 3 końcowki na sprężynie poruszające dwiema głowicami. Niestety zgubiłem jedną (musiała wypaść w trakcie upadku, lub czyszczenia) i teraz chodzi mi tylko jedna głowica. Nie chce kupywać nowej golarki bo ta jest nowa. Da się jakoś zdobyć tą końcowkę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jak się sprawuje ta golarka bo sam jestem zainteresowany kupnem. Teraz mam starego philipsa i golenie zarostu który ma 4/5dni to masakra, zajmuje mi to ponad 20minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Napisz do supportu Brauna po prostu, Ale raczej wyjdzie taniej kupić nową. Imho tymi braunami się golić nie da. Pasowało mi na początku, ale wpakowałem się w zwykłą maszynkę na żyletki i hejnał, szybko tanio i dokładnie. A poza tym proponuję zlokalizować temat o goleniu bo jest takowy i tam pisać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...