Skocz do zawartości
ANalfabeta

Metoda na hicior

Rekomendowane odpowiedzi

aRoo"]

A dlaczego by nie zrobić tak:

I HATE ROCK & TECHNO KILLEM ALL!!!!  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

Co prawda to nieprawda, ale czemu nie może być tak :?:

A no moze byc.

Ja nie slucham Techno, tylko House'u :mrgreen: i Trance'u :lol:, wiec mnie to ani grzeje, ani ziebi. Co ro rocka... niech sie inni wypowiedza...

No, to i tak sa odmiany techno, ale.... :P House rulzzz.. Trance tez, ale troche mniej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aRoo"]...tylko House'u :mrgreen: i Trance'u :lol:, wiec mnie to...

No, to i tak sa odmiany techno, ale.... :P House rulzzz.. Trance tez, ale troche mniej :wink:

Wiem przeciez. Ale na HH nie wymyslisz tylu nazw :D a nieobeznany, ktory nie jest za techno pewnie nawet nie bedzie mial pojecia o czym mowisz :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aRoo"]

aRoo"]...tylko House'u :mrgreen: i Trance'u :lol:, wiec mnie to...

Wiem przeciez. Ale na HH nie wymyslisz tylu nazw :D a nieobeznany, ktory nie jest za techno pewnie nawet nie bedzie mial pojecia o czym mowisz :lol: .

No ba! :wink: Nie ma to jak zaszpanowac :P :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do techna to też jestem troszku obeznany, grywałem w klubach na sprzęcie za 250 000 PLN i to grałem z płytek które tydzień wcześniej były puszczane w radiu Planeta!!! (to takie typowo młodziezowe ,czytaj techniaste, radio na śląsku)

Ale nigdy nie dyskryminuje maniaków innej muzy, w przeciwieństwie do co poniektórych na tym forum!!!!

Bruce!! A czemu rock nie może być ku*** prymitywny, w końcu to pojęcie względne! No chyba że potrafisz to zmierzyć linijką!!!

Acha i nie myśl, że tak myśle!! ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa... no to respect, HH jest do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bo nie da się na niego wymyślić tylu nazw!!! No teraz rozumien!!!!  :x  :x  :x

A czy ja mowie ze jest do [ciacha]?!?

Rzadko slucham, bo sie zrazilem do HH, jak mi paru gostkow zaczelo na sile wciskac (na szczescie nie bejsbolem) ze >>HH jest de best<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa... no to respect, HH jest do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bo nie da się na niego wymyślić tylu nazw!!! No teraz rozumien!!!!  :x  :x  :x

Ech, no comment, zalamac sie mozna... Nie potrafisz wyczuc subtelnej nutki dekade.... ehmm... to znaczy zartobliwego tonu? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, no comment, zalamac sie mozna... Nie potrafisz wyczuc subtelnej nutki dekade.... ehmm... to znaczy zartobliwego tonu? :P

a no nie potrafi :D

ciezko wyrazic w poscie ton wypowiedzi, a tu sie wlasnie nie udalo, chociaz myslalem ze dobralem odpowiednie awatarki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz Suchy, to TY tak postrzegasz tą muzyke!!!

Może dlatego, ze jej naprawde nie znasz!

Albo trafiłeś akurat na te najgorsze przypadki, jakbyś posłuchał Pezeta, Gramatika, Fisza, Łony to pewnie byś inaczej gadał ;-)

I poza tym nie potrafie sobie przypomnieć piosenki w której padłoby HWDP, a siedze w HH już dość długo!!!

Sinus, trzeba bylo odrazu wpsomnies o "eF I eS Zet" :wink:

albo Łona :), on mieszka na osiedlu obok mojego :) i myka nowym Helmutem :)

Normalnei HH nieslucham, ale jak uslyszalem u kumpla Łone, to olsnienie, to jest zupelnie inna klasa, dota d HH kojazyl mi sie ze styem takim jak np utwor Peja-Głucha noc, ale przy Łonie/Fiszu to jest to tylko pośmiewisko :D i wstyd

Takie jest moje zdanko, Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo trafiłeś akurat na te najgorsze przypadki, jakbyś posłuchał Pezeta, Gramatika, Fisza, Łony to pewnie byś inaczej gadał ;-)

I poza tym nie potrafie sobie przypomnieć piosenki w której padłoby HWDP, a siedze w HH już dość długo!!!

Sinus, trzeba bylo odrazu wpsomnies o "eF I eS Zet" :wink:

albo Łona :), on mieszka na osiedlu obok mojego :) i myka nowym Helmutem :)

Normalnei HH nieslucham, ale jak uslyszalem u kumpla Łone, to olsnienie, to jest zupelnie inna klasa, dota d HH kojazyl mi sie ze styem takim jak np utwor Peja-Głucha noc, ale przy Łonie/Fiszu to jest to tylko pośmiewisko :D i wstyd

Takie jest moje zdanko, Pozdro

Lona rulz! Codziennie slucham "rozmowy" i "nie sluchac przed 2050"... Teksty wymiataja :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale o co wy się tu kłucicie ?! :evil: Każdy ma swój styl i prawo wyboru - dlatego ludzie są inni. A wciskanie innej osobie swojej opinii jest prymitywne i ma na celu "Ja mam rację i nikt inny". Jedni lubią HH, inni metal, a ja np. acid jazz. Co nie znaczy że nie szanuje osób słuchających innych gatunków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WIADOMOŚCI MUZYCZNE

--------------------------------------------------------------------------------

ZIOMALS ATTACK!

Ziomals Attack, hip-hopowa grupa prosto z bloków stolicy. Światło dzienne ujrzała właśnie ich nowa płyta "Zajawkowa Nawijka 2053". Na łamach naszego serwisu prezentujemy nagranie promujące tą płytę. Poniżej zamieszczamy wywiad z tymi stołecznymi ziomalami.

Alternate Labs: Elo ziomale. Co was skłoniło do nagrania tej przełomowej w historii hip-hopu płyty?

Ziomals Attack: Elo, elo! Ja pizgam, co za pytanie, chyba nie widzisz co sie dzieje na scenie hip-hopowej?! Sami frajerzy, nawijają <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły, nikt nie kleji klimy polskiego gangsta-blastu!

AL: Wasza płyta rozeszła się już w przeszło 40 milionowym nakładzie. Czy Środowisko nie ma wam za złe, że się sprzedajecie?

ZA: Środowisko to frajerzy i cioty, nie boimy się pokazać światu czym jest prawdziwy hip-hop.

AL: Wasze teksty są przemyślane ale również radykalne. Nie boicie się reakcji odbiorców?

ZA: Wycziluj ziomalu! Kim oni dla nas są? Leszczami kupującymi nasze płyty, którzy i tak nie mają pojęcia o hip-hopie! Kiedy idę zrobić kupę, to sobie myślę właśnie o nich...

AL: Mówią, że wasze bity to kiepskie ksera zachodnich produkcji

ZA: Kto tak mówi? Dajcie nam ich adresy to se pogadamy. Każdy nasz bit płynie prosto z naszej codzienności, prawd blokowej rzeczywistości. Jesteśmy my i jest muzyka i oto chodzi, reszta sie nie liczy, liczą się kumple i zajawka.

AL: Czy jest szansa, że w przyszłości będzie można ściągnąć resztę waszych utworów za darmo z naszego serwisu?

ZA: Głupie pytanie, bo przecież Alternate Labs jest częścią koncernu NeoTech a do niego należy nasza wytwórnia Sony Music Macierz. Wniosek - jak ziomale z Sony zechcą, to będzie można.

AL: Dziękujemy za wywiad i życzymy dalszych sukcesów

ZA: I kim wy <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jesteście żeby nam życzyć dalszych sukcesów?! Banda ciot i frajerów... IchTrz3ch Rulez!

Ziomals Attack - Hip Hop Rulez. Przyszłość polskiego hip hopu. [930kB, MP3]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, czemu HH jest prymitywne. bo niestety w większosci tworzą go nie obrażając Ludzie zachowujący się jak prymitywy...:(

Jeden i ten sam poziom...:( I nie mówie, że są prymitywami, ale robią ich sami z siebie, przez to ich wizerunek jest jaki jest .

Piosenki zyskują na atrakcyjności poprzez bluzgi, w które 15 latek jest zapatrzony jak w duże cycki...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie i w tym jest problem, ja sie nia nie interesuje i nie mowilbym inaczej bo mnie ta muzyka nie kreci po prostu. Nawet jak slysze cos co jest inne, bardziej orginalne to mnie to nie interesuje, ale przynajmniej nie wylaczam radia/telewizora. A to ze 90% zespolow a raczej pseudo zespolow psuje moja opinie na temat HH to juz nie moj problem - wlasnie przez te 90% jak slysze HH to kojarzy mi sie z prymitywami spwiewajacymi prymitywne texty....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

(...) A to ze 90% zespolow a raczej pseudo zespolow psuje moja opinie na temat HH to juz nie moj problem - wlasnie przez te 90% jak slysze HH to kojarzy mi sie z prymitywami spwiewajacymi prymitywne texty....

Nic dodac, nic ujac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego by nie zrobić tak:

I HATE ROCK & TECHNO KILLEM ALL!!!!  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

Co prawda to nieprawda, ale czemu nie może być tak :?:

juz kiedys byla na ten temat

roznica jest taka, ze hh jest ku*** prymitywny......

rock, czy techno natomiast......to zlozone ypy muzyki....

Witam. Kolejna bitwa w toku :). Coraz bardziej lubie te tematy o muzyce :). Powtórzę to jeszcze raz: porównania HH z Rockiem czy Metalem na płaszczyźnie muzycznej nie mają sensu! Jak można porównywać kilka zllopowanych sampli włączanymi jakimś g.ównem z kilkoma przyciskami (przypomina mi się ten Azja z Linkin Park - wygląda jak by próbował wykręcić numer na pogotowie podczas ataku epilepsji :) ) z gitarowymi solówkami, które by zagrać trzeba czasem poświęcić lata na doskonalenie techniki. Ten screen doskonale obnaża poziom muzyczny HH. Co do tekstów HH to nie będę się wypowiadał, wystarczy, że zobaczę jakiegoś bujającego się "ziomala", albo usłyszę te cudowne "beaty" i już mnie nerwy targają - przez to nie znam textów (może poza ...ciemność, zgasły wszystkie światła... ten kawałek setnie mnie bawi :) ).Ale żebym nie został totalnie znienawidzony i posądzony o posiadanie klapek na oczach przyznam się, że mam wielki szacunek do tego co robi Busta Ryhmes (sorry jak błont) ten gośc ma przezajebiste teledyski. Polskie szympansy nie dorastają mu do pięt.

No Bruce teraz to nas oskubią ziomale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi