rabbit211 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam! Chciałbym doposażyć mojego blaszaka w kilka GB ramu. Z racji, że ciężko jest znaleźć GoodRam' y identyczne z moimi, uprzejme pytanko do was co z tym zrobić? Co ewentualnie dokupić? Myślę,że 6GB to dziś minimum. Zależy mi na jak najmniejszych kosztach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) już ze 100x był poruszany temat pamięci do platformy 775, niektórym nie chcę się już nawet na coś takiego odpisywać ponieważ zbiera się na wymioty. zanim następnym razem założysz temat to sprawdź czy ktoś tutaj już go nie poruszał. nie ma sensu inwestować w tą platformę. pamięci są drogie jak czort, zysk z tego równa się zero. dokupienie pamięci skończy się tym że i tak działać nie będą a jak będą to równie dobrze możesz iść nadać totka tak jak kolega tutaj: http://forum.purepc....0mhz-i-1066mhz/ Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...