Skocz do zawartości
philippos1

Co najpierw wymienic?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W załączniku jest screen z danymi podzespołów w moim komputerze.

I teraz się zastanawiam co najlepiej wymienić. A co jeszcze da rade udźwignąć nowsze gry typu cod BO2 czy WoW MoP.

Dodam, że mam 2x2GB ramu DDR2. Reszta widoczna na załączonym screenie.

post-184037-0-84880300-1344174228_thumb.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasilacz: http://www.komputronik.pl/index.php/product/60890/Podzespo_y_PC/Zasilacze_do_obud_w/Corsair_CMPSU_400CXEU_400W.html?cpsrc=skapiec

podkręcic czyli? A grafika jest ok ? Jak jakis czas temu gralem na globie w wowa to mialem zwiechy, bez wzgledu na godzine i ilosc graczy a mam internet 10mb/s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTXa nie warto raczej wymieniać - żeby odczuć różnice trzeba by kupić jakiegoś HD6850 za ponad 500zł - ale wtedy z kolei procesor będzie wąskim gardłem - czyli wymienić wypadałoby już wszystko Dołączona grafika a w tej chwili raczej nie warto - wysoki kurs dolara + nowa generacja konsol za 2lata - i tak będzie trzeba wtedy wymieniac bebechy.

"zwiechy" - co przez to rozumiesz ? sprawdź temperature karty graficznej i procesora.

A podkręcić czyli podkręcić Dołączona grafika google it Dołączona grafika

Edytowane przez Chemik16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi