ewelinaa Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) witam od przeinstalowania systemu mam poważny problem z przegladarką chrome. w ramach testu zainstalowałam też opere, która również nie działa poprawnie. Odnośnie chrome Problem polega na tym, że kiedy próbuję właczyć np youtube, przez kilka sekund widzę obraz bez dzwięku, po kilku sekundach obraz zacina się i w zasadzie nic nie mogę zrobić. Przegladarka nie zawiesza się, nie moge po prostu nic zrobić z filmem. Przegladarka zainstalowana ze strony google, więc myślę że najnowsza. Na ie wszystko chodzi płynnie bez zastrzeżeń odnośnie opery kiedy wchodzę na youtube i próbuje odtworzyć jakikolwiek film dostaję informację że ten plik nie jest dostępny Na koniec dodam, ze moje połaczenie to adsl windows 7 64 mam ustawiony dmz na komputer i taką wersję flash playera: 11,3,31,222 Edit Gdyby ktoś miał podobny problem: Problemem jest zaktualizowana wtyczka flashplayer'a rozwiązanie: Ustawienia - ustawienia zaawansowane - ustawienia treści - wyłącz poszczególne wtyczki - wtyczka flash (rozwiń szczegóły) - i wyłączasz tę z końcówką "pepflashplayer.dll" Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez ewelinaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...