panterml Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam, strasznie mi sie grzeje lapciak, w spoczynku ma 74c ale jak odpale jakas gierke to temperatura wzrasta do ponad 90c. potrzebuje jakiejs podstawki chlodzacej, prawa strone laptopa, gdzie jak podejrzewam znajduje sie gpu, cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 zmiana pasty też na pewno by pomogła. PS: jaki model tego hp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panterml Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 pavilion g62 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ten laptop ogólnie ma problem z odprowadzaniem ciepła, wyczyść, zmień paste, ew znajdz sobie podstawke ktora Ci odpowiada jest tego mnóstwo. PS: można też zakrętki od butelek pod stopki postawić jako rozwiązanie " na chwile " :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panterml Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 to to ja akurat wiem, tylko jaki jest dobry, w miare rosadnej cenie do 150zł, dobry wytrzymaly i cichy.. zebym mogl regulowac pozycje wiatraczkow, i dodawac nowe jak trzeba bedzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panterml Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 To mi pomogles, rownie dobrze moglem nie pisac wcale ;) grzebalem po necie i strasznie duzo tego jest, wole bazowac na czyims doswiadczeniu niz na wlasnych bledach jezeli jest taka mozliwosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 szukaj takiej by wiatraki zamontowane na podkładce były tam gdzie masz wlot powietrza w laptopie , ja mam badziew za 40 dychy i pieknie daje rade ,i przepływ powietrza ma byc w miare duży ja mam 73 nie za dużo ale styka. podłączam do gniazdka nie do usb. za 150 już można poszaleć.zalman moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...