kokosj29 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam, Szukam jakiejś osoby, która zna się na składaniu kompa. Nie chodzi mi o dobranie podzespołów, ale złożeniu już kupionych w sklepie. Mam z tym wielki problem i już spory czas się męcze. Najlepiej dogadać się przez skype/ts/steam ostateczność to gg i w takiej sprawie jestem w stanie nawet to g***o zainstalować... Proszę o szybką pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Skąd jesteś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A myślałem, że jak coś jest napisane po kilka razy w różnych instrukcjach to nawet dziecko płci przeciwnej da radę - niespodzianka :P Napisz na pw to podam nr gg i zainstalujesz to ustrojstwo lub wejdziesz na webgg, wrzucisz wtw czy cokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosj29 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Węgrów. Okolice Sokołowa/Siedlec. 70km od Warszawy. Nie no wybacz, ale ja z swoim sprzętem nie mogę się połapać i nie we wszystkich poradnikach jest tak jak u mnie. Po prostu sądziłem że będzie spoko, a tu czarna magia po prostu. Po prostu jak ktoś mi z tym dupe uratuje, to stawiam krate browarów, krate wódki, cokolwiek! PW poszło Prolog. Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez kokosj29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 To zbyt daleko, niestety nie pomogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosj29 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 :(. Cóż, chyba jedyną nadzieją jest Prolog. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosj29 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dobra, problem rozwiązany i komputer złożony dzięki Prologowi :). Dzięki ziom! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...