blazej30 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Szukam dobrego monitora 27", wiem, że w tej cenie to będzie tylko TN, ale trudno. Na razie upatrzyłem sobie taki model, dość ładny, opinie też dobre, przystępna cena: http://www.morele.net/monitor-led-lg-e2770v-bf-30-dni-bezplatnej-gwarancji-na-badpixele-414425/ Co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej30 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Sprawa ponownie aktualna, przypominam, monitor uniwersalny, do gier, filmów, tym razem zainteresował mnie jeszcze ten model, co ciekawe z matrycą IPS w dobrej cenie: http://www.redcoon.pl/B412005-AOC-d2757Ph_Monitory-TFT?refId=nokaut&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-12&utm_content=B412005#nclid=7caeeb2f1e1636b96830596de5df3d63 Proszę o jakiekolwiek wypowiedzi, ciężko jest znaleźć na necie cokolwiek o 27", nawet jeżeli ktoś nie miał styczności z tymi monitorami to być może chociaż na podstawie własnego doświadczenia jest w stanie coś poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Jak zrezygnujesz z 3d to masz tak naprawdę 2 kandydatów: benq gw2750hm lub aoc i2757fm Aoc na ips a benq na va. Musisz zdecydować co wolisz- ips będzie nieco szybszy i miał lepsze kolory, do tego szersze kąty widzenia va za to ma zdecydowanie lepszą czerń i kontrast. W kwestiach wizualnych to aoc jest zdecydowanei ładneijszy moimz daniem a benq nieco straszy tym plastikiem piano black. Różnica w cenie to ok 100zł, więc raczej nie jest to decydujące. Za aoc przemawia jeszcze 3 letnai gwarancja vs 2 lata benq. Sam mam dylemat i gdyby nie ta czerń to chyba już bym aoc-a zamawiał ;) Edytowane 31 Grudnia 2012 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...