mmx166 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam chcialbym kupic netbooka , lub laptopa , wazna dla mnie jest bateria znalazlem taki model Samsunga SAMSUNG N150 , czytalem opinie i bateria wytrzymuje tam do 6 h , czy to prawda? Albo czy lepiej kupic uzywanego Lenovo T400 ? Pozdrawiam wersja tego samsunga n150 to SAMSUNG N150 - HAP2 nie wiem czym sie rozni od HAP1 ? Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez mmx166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Z lenovo mam takie doświadczenia, że bateria się sypie. Mimo wszystko to już nie jest IBM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmx0 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Jeżeli szukasz laptopa z długim czasem pracy na baterii to poczytaj o Dell Vostro V131. Potrafi wytrzymać aż 8h na wifi. No chyba że zamierzasz na nim grać lub mocno go obciążać, to wtedy hałas wydawany przez chłodzenie może być nie do wytrzymania, ale i czas pracy na baterii skraca się dość znacząco Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez michalmx0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMPOINT_pl Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Polecam też Asusy serii Eee PC,z bardzo długim czasem pracy baterii i solidną jakością wykonania. Sam mam i nie zawiodłem się na nim. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...