syntexxx Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 witam.mam plyte główna msi 945pl NEO. jest to plyta w standardzie ATX.Chciałbym ją wymienić na mikro ATX a mianowice na http://allegro.pl/plyta-glowna-msi-g41m-...27070.html. Czy musze kupic cos nowego orpócz RAMU DDR3 ? czy wszystko ze starej plyty bedzie psaowalo na nowej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 czy wszystko ze starej plyty bedzie psaowalo na nowej ? Skąd mamy wiedzieć, co kryje się słowem "wszystko"? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syntexxx Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) to znaczy procesor, dysk twardy, karta graficzna.itp. czy nie trzeba bedzie nic poza RAMem wymieniac/dokupywac ? sam nie wiem co moze nie pasowac ;d Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez syntexxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja na razie widzę problem z niepasowaniem usera do poziomu forum. 1. Masz dział co kupić. 2. Masz swojego demona prędkości o znanej Tobie konfiguracji a nas raczysz tylko skrawkiem informacji 3. Masz jakiś tam budżet a nam podajesz tylko ile wg Twojego widzi mi się kosztuje jakiś szrot na G41. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syntexxx Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 1.to juz nie bede zasmiecal drugiego działu ;d 2.ram 512 DDR2,Procesor intel pentium core 2 duo 2,79 i 2.80 GHZ,dysk twardy 160gb samsung,karta graficzna Ati radeon gigabyte HD 4650 1GB,karta sieciowa i dzwiekowa to zintegrowane, nie wem co moze byc jeszcze istotne. 3.Mój budżet na plyte głowna to tak do 250zl. 4.Prosze o pomoc ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Będzie działać. Niestety strona MSI milczy nt tej płyty. W tytule aukcji jest MSI G41M-SP20, na zdjęciu jest MSI G41M-P26. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syntexxx Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 dzieki zamowilem.a nie wiecie czy to dobra plyta ? w sensie czy długo posłuży ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Patrz post Orgiusza . Płyta to na maxa podstawowa konstrukcja , ile posłuży nie wiadomo - choć jak to jest nówka to trochę podziała i nic poza tym . Ew. rozbudowa zestawu w przyszłości będzie utrudniona , niby obsługa wszystkich procków na 775 ale Quadów to bał bym się tam wkładać . Za tą kasę można było dostać dobrą i sprawdzoną używkę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...