hancock Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 czesc szukam jakiegos Ti4200, i to zauwazylem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13972545 wydaje mi sie ze to troszke mało jak na Ti Moglibyscie mi poradzic cos - bo to dosyc kusząca oferta !! Z góry dziex za odpowiedzi !![/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ta, było już coś ostatnio o tym. Cóż może jeśli koleś wysyła za pobraniem to warto spróbować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ta, było już coś ostatnio o tym. Cóż może jeśli koleś wysyła za pobraniem to warto spróbować? No ale jak wysyła za pobraniem to co - przeciez nie mozna otwozyc paczki przed zapłaceniem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Hm.... Karata wygląda w miare normalnie (oprócz chłodzenia, które bardziej nadaje się na jakąś dyskotekę :P). Męcz typa na gg/mail czemu tak tanio. (naturalnie, jeśli to ten egzemplarz, którego zdjęcia widać). Myślałem (po cenie), że to jakiś no-name, a to Pixel - sam mam takowego (agp x4) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 2 godziny do konca... Lap okazje :P :wink: A jak sie natniesz... No coz, zdarza sie :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 spoko, ta karta kosztuje w niemczech 80 eurosow, czyli okolo 360zl. Ale jezeli gosciu ja skads importuje na czarno, to gwary raczej nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 hm... Prolink sux !! Kumpel ma grafe tego producenta i mu sie zjebala (nie krecona byla), inny ma tuner TV prolinka i tez sie zjebala. Ta firma to cos jak ECS - albo trafisz dobrze albo masz pecha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 hm... Prolink sux !! Kumpel ma grafe tego producenta i mu sie zjebala (nie krecona byla), inny ma tuner TV prolinka i tez sie zjebala. Ta firma to cos jak ECS - albo trafisz dobrze albo masz pecha. kumpel mial pecha skladalem kilku kumplom kompy i niektorym wkladalem 4200 innym 440 od prolinka i smigaja bez awaryjnie do dzis a kumple nie narzekaja a co do aukcji dał bym se spokoj za 490 zł kupisz brand new 4200 od pro linka tylko ze 64mb i masz przynajmniej gware Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ta, było już coś ostatnio o tym. Cóż może jeśli koleś wysyła za pobraniem to warto spróbować? No ale jak wysyła za pobraniem to co - przeciez nie mozna otwozyc paczki przed zapłaceniem ?? Mozesz paczek wziac przez kuriera i wtedy sprawdzic na miejscu czy wszystko dziala normalnie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Ta, było już coś ostatnio o tym. Cóż może jeśli koleś wysyła za pobraniem to warto spróbować? No ale jak wysyła za pobraniem to co - przeciez nie mozna otwozyc paczki przed zapłaceniem ?? Mozesz paczek wziac przez kuriera i wtedy sprawdzic na miejscu czy wszystko dziala normalnie !! Kurcze a u którego kuriera - moglibyscie mi podac jakos konkretnie ??! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Ta, było już coś ostatnio o tym. Cóż może jeśli koleś wysyła za pobraniem to warto spróbować? No ale jak wysyła za pobraniem to co - przeciez nie mozna otwozyc paczki przed zapłaceniem ?? Mozesz paczek wziac przez kuriera i wtedy sprawdzic na miejscu czy wszystko dziala normalnie !! Kurcze a u którego kuriera - moglibyscie mi podac jakos konkretnie ??! Servisco, może Stolica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a co do aukcji dał bym se spokoj za 490 zł kupisz brand new 4200 od pro linka tylko ze 64mb i masz przynajmniej gware hmmmm - co to jest Brand New ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Chyba nowa wersja :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a gdzie takie cos mozna kupic za 490 zł ?????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13835419 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 znam tego kolesia ( Fabian_W ) i szczerze mogę go polecić - kupiłem od niego prolinka 440se i creativa 3ti - bez problemów. rcube - co ty pierniczysz ! 440 z pierwszej wersji ( agp x4 ) dość często wychodziły z hynixami 3,6 nano i zaje..e się kręciły, wiem bo miałem. odeszła w śwat GHz przezemnie a nie przez proliknk - przetaktowałem ją na śmierć... nawet w default pokazywała arty i zwieszała kompa. co do kart tv - pro tv pack oparty na philipsie jako jedyna karta doskonale działał z borgiem i "ułatwiał oglądanie C+" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Dziwna to jest dopiero TA karta: http://img.allegro.pl/photos/400x300/14/1407/140732/14073232_1 Malutka płytka, brak kondensatorów, mała komplikacja ścieżek... Z wyglądu sympatyczna, ale co z taktowaniem, wydajnością? Jakie pamięci? O uczciwości sprzedającego świadczą ostatnie dwa pozytywy otrzymane za taką aukcję od "zasłużnonych" allegrowiczów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a może leadteka GF4 TI4200 64MB za 499 nówka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a gdzie takie cos mozna kupic za 490 zł ?????????????? brand new =po polskiemu nófka http://www.spat.pl/ i w setce innych sklepow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Dziwna to jest dopiero TA karta: http://img.allegro.pl/photos/400x300/14/1407/140732/14073232_1 Malutka płytka, brak kondensatorów, mała komplikacja ścieżek... Z wyglądu sympatyczna, ale co z taktowaniem, wydajnością? Jakie pamięci? O uczciwości sprzedającego świadczą ostatnie dwa pozytywy otrzymane za taką aukcję od "zasłużnonych" allegrowiczów. Bez kitu jakas dziwna. Wedlug opisu sprzedajacego taktowanie normalnie czyli 250/500. Pamieci wygladaja na samsunga ale glowy nie dam. Moze chodzi toto normalnie ale raczej o podkrecaniu mozna zapomniec. :roll: I cena powala(w pozytywnym slowa znaczeniu:)! Moze prolink rzucil jakies odpady ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Mi się podoba model 128 MB z DVI - coś 475 zł. Fajne karty, moim zdanie warto brać....chyba, że wolicie poczekać na coś leprzego z DX. 9.0. MOja rada- pograjcie przez ten czas w starsze gierki- ja ostatnio grałem w Diablo 1-2-LOD i Warcraft 3 - tu więcej niż GF 2 MX nie trzeba a gry full wypas :) PS- zawsze pod koniec produkcji chipów graficznych wydaje się karty na ich podstawie obcięte i zubożone do minimum- to normalka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...