Skocz do zawartości
hancock

Co myślicie o tej aukcji ? GF4Ti4200...hmm...dziwne.........

Rekomendowane odpowiedzi

Hm.... Karata wygląda w miare normalnie (oprócz chłodzenia, które bardziej nadaje się na jakąś dyskotekę :P). Męcz typa na gg/mail czemu tak tanio. (naturalnie, jeśli to ten egzemplarz, którego zdjęcia widać). Myślałem (po cenie), że to jakiś no-name, a to Pixel - sam mam takowego (agp x4)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm...

Prolink sux !! Kumpel ma grafe tego producenta i mu sie zjebala (nie krecona byla), inny ma tuner TV prolinka i tez sie zjebala. Ta firma to cos jak ECS - albo trafisz dobrze albo masz pecha.

kumpel mial pecha

skladalem kilku kumplom kompy i niektorym wkladalem 4200 innym 440 od prolinka i smigaja bez awaryjnie do dzis a kumple nie narzekaja

a co do aukcji dał bym se spokoj za 490 zł kupisz brand new 4200 od pro linka tylko ze 64mb i masz przynajmniej gware

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, było już coś ostatnio o tym. Cóż może jeśli koleś wysyła za pobraniem to warto spróbować?

No ale jak wysyła za pobraniem to co - przeciez

nie mozna otwozyc paczki przed zapłaceniem ??

Mozesz paczek wziac przez kuriera i wtedy sprawdzic na miejscu czy wszystko dziala normalnie !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, było już coś ostatnio o tym. Cóż może jeśli koleś wysyła za pobraniem to warto spróbować?

Mozesz paczek wziac przez kuriera i wtedy sprawdzic na miejscu czy wszystko dziala normalnie !!

Kurcze a u którego kuriera - moglibyscie mi podac jakos konkretnie ??!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze a u którego kuriera - moglibyscie mi podac jakos konkretnie ??!

Servisco, może Stolica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znam tego kolesia ( Fabian_W ) i szczerze mogę go polecić - kupiłem od niego prolinka 440se i creativa 3ti - bez problemów.

rcube - co ty pierniczysz ! 440 z pierwszej wersji ( agp x4 ) dość często wychodziły z hynixami 3,6 nano i zaje..e się kręciły, wiem bo miałem.

odeszła w śwat GHz przezemnie a nie przez proliknk - przetaktowałem ją na śmierć... nawet w default pokazywała arty i zwieszała kompa.

co do kart tv - pro tv pack oparty na philipsie jako jedyna karta doskonale działał z borgiem i "ułatwiał oglądanie C+"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwna to jest dopiero TA karta:

http://img.allegro.pl/photos/400x300/14/1407/140732/14073232_1

Malutka płytka, brak kondensatorów, mała komplikacja ścieżek...

Z wyglądu sympatyczna, ale co z taktowaniem, wydajnością? Jakie pamięci?

O uczciwości sprzedającego świadczą ostatnie dwa pozytywy otrzymane za taką aukcję od "zasłużnonych" allegrowiczów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwna to jest dopiero TA karta:

http://img.allegro.pl/photos/400x300/14/1407/140732/14073232_1

Malutka płytka, brak kondensatorów, mała komplikacja ścieżek...

Z wyglądu sympatyczna, ale co z taktowaniem, wydajnością? Jakie pamięci?

O uczciwości sprzedającego świadczą ostatnie dwa pozytywy otrzymane za taką aukcję od "zasłużnonych" allegrowiczów.

Bez kitu jakas dziwna. Wedlug opisu sprzedajacego taktowanie normalnie czyli 250/500. Pamieci wygladaja na samsunga ale glowy nie dam. Moze chodzi toto normalnie ale raczej o podkrecaniu mozna zapomniec. :roll:

I cena powala(w pozytywnym slowa znaczeniu:)!

Moze prolink rzucil jakies odpady ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się podoba model 128 MB z DVI - coś 475 zł. Fajne karty, moim zdanie warto brać....chyba, że wolicie poczekać na coś leprzego z DX. 9.0. MOja rada- pograjcie przez ten czas w starsze gierki- ja ostatnio grałem w Diablo 1-2-LOD i Warcraft 3 - tu więcej niż GF 2 MX nie trzeba a gry full wypas :)

PS- zawsze pod koniec produkcji chipów graficznych wydaje się karty na ich podstawie obcięte i zubożone do minimum- to normalka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...