nobody25 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam Mam problem i bardzo bym prosił o pomoc. Dzisiaj przyszedł mi komputer zamawiany przez morele.net, kupiłem go sugerując się stroną purepc.pl, zestaw kosztował 3800zł Po zainstalowaniu sytemu, nie za bardzo wiem jak się zabrać za niektóre rzeczy, mianowicie Niepokoi mnie trochę " kolor i zachowanie tej karty, ponieważ wszystko jest takie nie realistyczne, razem z czcionką, no ale to może kwestia przyzwyczajenia Mam monitor asusa 24 cale i obok telewizor LG LED 42", mój problem polega na tym że chciałbym mieć podłączony i monitor i telewizor, wiem że przy tym radeonie tak zrobić można. Niestety karta ma tylko jedno wyjście HD, (dodam że jak podłącze np. sygnał DVI to obraz jest zupełnie inny, taki naturalny) ma 2 porty mini display port, i może gdybym kupił taki kabel i do niego przejściówkę na hdmi obraz by był odtwarzany wraz z dźwiękiem? Zastanawiałem się jeszcze nad jedną opcją ponieważ Procesor ten który mam w tym komputerze ( Intel i 5 3550k) ma wbudowaną kartę graficzną i tam jest też wyjście HDMI, czy jest możliwość abym miał np, przez to wyjście sygnał na monitor a na dole do radeona podłączył kabel HD aby grać? Bardzo proszę o pomoc, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Myślę, że jeśli zadasz to pytanie w odpowiednim temacie to na 100% otrzymasz szybką odpowiedź. http://forum.purepc....28-nm-pitcairn/ Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...