bezzo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Otóż dzisiaj zamówiłem oto taki komplecik: ASROCK Fatal1ty P67 Performance Intel Core i5-2500K SilentiumPC Fortis HE1225 Kingston HyperX 2x4GB DDR3-1600 Windows 7 No i tutaj się rodzi moja obawa. Posiadam obecnie kartę SAPPHIRE VAPOR-X HD 5850 no i zastanawiam się czy ta karta jeszcze daje rade bo trochę ona już ma. Jak myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napiecie Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 "Jeszcze daje rade".... co masz na mysli? Bo nie zabardzo rozumiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Masz te częsci oraz kartę i tak trudno sprawdzić czy ta "karda daje rade"? jednemu wystarczy 20-30fps innemu 60-100fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 HD5850 to dobra karta ale tak jak koledzy piszą , w jakie gry grasz i w jakich detalach . Co do kompa , to jak możesz to zmień zamówienie - do zmiany płyta i ram - P67 Performance to nic ciekawego , do tego droga - 100 zł droższa od tak samo dobrej Asrock P67 Pro3 . Ram - Kingston to kiepski producent , do tego SB nie reaguje na takty ramu , ramów 1 600 mhz nie ma sensu brać , zmień je na Goodram 8GB DDR3 1 333 mhz za ~170 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezzo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Akurat ramy wyczytałem, że są dobre cena ich to też ~170 zł i trochę uległo zmianie to, zmieniłem zamówienie na i5-3570K i płytę na ASROCK Z77 Pro4. A co do tego to mobo chciałem kupować Pro3 ale nie było na magazynie, to poświeciłem trochę się i dołożyłem do fatal1ty ale ostatecznie tej płyty też nie było -.- to zdecydowałem się w sumie przesiąść na ivy ;p No a co do grafy to jestem ciekaw czy jak na obecne standardy daje rade, ale części będę miał na dniach to sprawdzę sam, paste imo będę musiał wymienić bo miewam czasem 55*C w idlu ; o Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez bezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...