marminho Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Hej, przymierzam się do kupna laptopa. Zależy mi przede wszystkim na wydajności. Dysponuje budżetem do około 2500 zł ale oczywiscie wolałbym jak najtańszą wersje. Po researchu zastanawiam się głównie nad czterema modelami - Asus x54tk, Sony vaio e15, Lenovo z580 oraz HP Pavilion dv6-6b15ew. Najbardziej składniam się ku temu Lenovo, ale tutaj też pojawia się pytanie czy opłaca się dodawać około 5 stówek do i5 czy pozostać przy tańszym i3. Pozdrawiam, Marminho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiToLotto Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W sumie nie napisałeś do czego bedziesz używał notka. Ja osobiści brałbym na i5, ram dołożysz, dysk kupisz zewnętrzny, a procka nie zmienisz. Wygrzebałem jeszcze takiego Samsunga - http://www.vobis.pl/notebook-samsung-300e5c-s02pl-2-113901.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMPOINT_pl Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 To fakt,procka później nie zmmeinisz natomiast odczujesz różnicę w szybkoscii wydajności procesorów i3 oraz i5 głównie podczas gier oraz bardziej wymagajacych programów typu AutoCad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...