HOrny Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam, zastanawiam się czy jak za swoje pieniądze chłodzenie jest dobre, wydajne ? Kolejne pytanie, czy te właśnie chłodzenie z wymiarem 123 x 96 x 130 mm (długość x szerokość x wysokość) wejdzie mi na płyte Gigabyte GA-MA770T-UD3P na którą wiem że wejdzie Arctic Freezer 64 Pro z wymiarem 107x96,5x126,5 mm ? Mam nadzieje że ktoś szybko mi to wyjaśni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 AC mają Nietypowe wentylatory, zresztą takie dość niedzisiejsze, więc jakby padł trzeba kombinować. Za tą kasę można kupić używanego Mugena do tego jakiś dobry wentylator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOrny Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Nie wiem znowu czy coś większego mi wejdzie, bo mam zasiłke u góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zawsze możesz go skierować żeby dmuchał w kierunku PSU, wtedy tylko po szerokości obudowy można mieć problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...