roth Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Co o niej sadzicie? Padl mi liteon 48246s i dali mi tlumaczac sie ze maja problemy z litkami. Mialo byc to samo (oem liteona) ALE nagrywarka nagrywa rw X12 ale i tak szybsze mi nie potrzebne. Głownie chodzi o to ze to niby 48 a nagrywa i odczytuje maksymalnie X 42. Na nowej tloczonej plytce ze sterami do sb live kreska predkosci odczytu pod koniec spada z 36 do 16 i powoli sie podnosi do gory konczac na 24. Mialem juz pare nagrywarek ale takiego czegos jeszcze nie widzialem. Nie wiem moze wypowiedza sie wlasciciele tego soniaka bo moze moj jakis walniety czy co. Bios jest najnowszy, dma wlaczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 sam odpowiem: turbo mode Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Jakie turbo mode ? Ale moja Sony CRX175A1 ma tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Chyba nie bardzo. Turbo mode jest tylko w modelach 48 i 52. PO wlaczeniu leci 48. A i tak juz ja przefleshowalem na 52.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Z mam tak samo miałem na myśli to że na końcu CD prędkość odczytu drastycznie spada po czym po chwili zaczna rosnąć aż do końca CD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...