pianista Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Hej :) Przeglądając sklep Vobisa natrafiłem na świetnie wyglądającą ofertę, może ktoś się skusi. Asus P8P67 PRO oferowany jest w cenie 370zł, zupełnie nowy, tzn. nie ma informacji o żadnej awarii, czy egzemplarzu np. powystawowym :) http://www.vobis.pl/plyta-glowna-asus-p8p67-pro-r-2-109352.html Normalnie płyta ta kosztuje przeszło 600zł, w Agito oferowana jest za 612zł http://www.agito.pl/plyta-glowna-asus-p8p67-pro-r3-0-79-431686.html Pomimo śmiesznie niskiej ceny oferta wydaje się być okej, jest możliwość odbioru osobistego, więc jakichś jaj nie powinno być. No a Vobis to nie jest jednak byle jaki sklep. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A znasz wałek pt. pozycjonowanie po najniższej cenie a później brak towaru na magazynie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pianista Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Mogę wiedzieć o co Tobie chodzi? Towar jest dostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Na allegro mają jeszcze 10zł taniej . http://allegro.pl/plyta-glowna-asus-p8p67-pro-rev-3-0-lga1155-i2543874911.html 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Próbować możesz, ale prawdopodobnie później okaże się, że płyty zostały wyprzedane albo wyślą ci tańszy model. Parę razy już były takie wałki m.in. z morele.net. Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 No ale przecież płyta jest też na allegro wystawiona przez Vobis i jest jeszcze 10zł tańsza więc to raczej nie pomyłka tylko mają taką cenę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuziu Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 próbują się pożbyć płyt z p67 ,dlatego tak tanio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiToLotto Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja kiedyś skorzystałem z takiej oferty w Vobisie. I nie było żadnego wałka. Po prostu końcówka serii i sztuka powystawowa. Bierz bez obaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magus Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 czy ktos z was moze kupil ta plytke z allegro i wie ktora wersje biosu one maja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 starą nie obsługuje IB... pytałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierotez Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Czy jeszcze można tę płytę 'bepiecznie' kupić bez ryzyka wałku? Asus P8P67 PRO jest jeszcze m.in na allegro 350-400 zeta. Edytowane 29 Października 2012 przez pierotez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...