Jaroff Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam. Planuje zakup komputera stacjonarnego, niestety mój budżet jest ograniczony do 1300 +/- 50zł. Ten zestaw za 1300zł jest dla mnie najlepszym wyborem jeśli chodzi o cena/jakość: http://www.purepc.pl...kupowy?page=0,3 Niestety nie posiadam monitora, ale mam w pokoju telewizor lcd 26 calowy, a ze nie chce przekraczac budżetu, dlatego myślałem żeby go wykorzystać do podłączenia stacjonarki. I teraz moje pytanie - czy ta grafika da rade uciągnąć ten telewizor po podłączeniu hdmi ?, komputer głównie bedzie służyć do pracy, filmów, chociaż czasem będe chciał zagrać w jakis nowszy tytuł jak GW2, albo Baldurs Gate 3 który jest w planach, nie chce żeby starsze/nowsze tytuły były pokazem slajdów ; ). Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Jaroff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Wszystko zależy od rozdzielczości tego TV. Jeśli ma 720p (HD Ready) to gry będą chodziły na przyzwoitych detalach. Niestety przeglądanie internetu, pracowanie przy tej rozdzielczości i tylu calach jest dość męczące* (chyba że siedzisz daleko od ekranu). Ale jeśli ten TV jest FullHD to żeby grać w 1080p będzie trzeba zmniejszyć detale albo rozdzielczość, ale praca na takim TV jest wygodniejsza. *Podłączyłem kiedyś laptopa pod mały TV 22" 720p. Grało się dobrze, ale źle się na nim czytało. Litery nie były zbyt wyraźne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroff Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 No tak, zapomnialem napisac o telewizorze ; ). 26", 720p, 1366x768 http://www.skapiec.pl/site/cat/22/comp/458419 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fumfel20 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 720p? Bedziesz sie męczyl Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...