Narkon Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam! Jestem zainteresowany zakupem netbooka do pracy (w podróży bądź na delegacjach) z zawodu jestem programistą/grafikiem. Netbook miałby mi służyć jedynie do drobnych przeróbek w photoshopie oraz do programowania w programach np. netbeans. Czy istnieje jakiś godny polecenia w cenie do 1000 zł? 10,1 albo 11 '' cali Znalazłem tego: http://www.komputron...N572G25NKK.html Co powiecie na jego temat? Z opini sądzę że jest całkiem dobry. Pozdrawiam! Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Narkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Używany ThinkPad X61s. Jest ich trochę chociażby na Alledrogo. Lepszy procesor, podświetlana (z góry) klawiatura, matowa matryca i rozdzielczość do (mobilnej) pracy a nie psucia sobie wzroku ;-) Mam i polecam - w podróży sprawuje sie super. Poszukaj wersji z procesorem 1.8GHz (oczywiście Core Duo) chociaż najpopularniejszy 1.6 GHz tez wystarczy i najlepiej z polską (wąski Enter) klawiaturą. Netbooki z Atomem to dziadostwo ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...