Pawel1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 2 dni temu zakupiłem sobie gierkę, lecz okazało się że nie działa :/ ciągle wyskakuje błąd z d3dx11.dll. Wyczytałem na google, że jest to błąd directx11, problem jednak w tym ze ja posiadam najnowszego dx11, wszystkie inne gry mi działają bez najmniejszego problemu. Wie ktoś jak to ominąć ? Bo szczerze kupiłem grę, specjalnie odłożyłem sobie 100 zł z wypłaty a tu taka klapa :/ Z czystej ciekawości pobrałem dziś sobie 2 inne wersje z neta - SKIDROW i coś 3DM, lecz każda z nich posiada identyczny błąd :/ Wersje windowsa jakie mam to Vista i Windows7, instalowane od nowa, przinstalowywane na obydwóch to samo jest i tlko z tą grą. Kompa mam dobrego bo BF 3, Max Payne 3 działają na max ustawieniach. Propsiłbym o jakieś rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ściągnij instalator sieciowy dx11 http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=35 Powinno się dociągnąć to czego brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 to nic nie daje, wyskakuje błą, że " instalator DirectX ustalił ze jest juz zainstalowana nowsza lub równorzędna wersja programu...." I co teraz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Napisz dokładną treść tego błędu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 "instalator programu DirectX ustalił, że jest juz zainstalowana nowsza lub równorzędna wersja programu DirectX. Instalacja nie jest potrzebna" Na końcu mam do wyboru tylko zakończ.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Treść błędu kiedy próbujesz włączyć grę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 "uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3d11.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten błąd" Taki komunikat się pojawia podczas uruchamiania gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ...a wpisz w google d3d11.dll, ściagnij plik, skopiuj do odpowiedniego folderu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Masz tu plik i instrukcję instalacji. http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3d11 Daj znać czy pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) ok dzięki wielkie już sprawdzam i dam znać czy podziałało A więc tak - błąd z d3d11.dll zniknął i pojawił się nowy - "Nie znaleziono punktu wejścia procedury CreateDXGIFactory1 w bibliotece dxgi.dll." Cokolwiek to znaczy :P Wiecie jak temu teraz zaradzić ? Tak w ogole to czemu tylko z tą grą mam takie problemy, nigdy przedtem nic takiego nie było ? :P Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Pawel1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Nowy patch i dalej sie wczytuje 10 minut. Zamknięte architektury FTW! Niechże te next-geny już dadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jakie 10min? U mnie to jest parenascie sekund 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No i co z tego że u ciebie. Pisałem już, masa ludzi ma ten problem, na oficjalnym forum jest pełno postów. Dodatkowo jak się włączy Steam Overlay, to gra sie wiesza na ekranie startowym. A developerzy napisali że takiego problemu nie spotkali, więc nie wiedzą jak naprawić. Mnie pokarało za kupno gry pecetowej na premierze, dodatkowo od kompletnie nieznanego deva. Zobaczymy czy w Borderlands 2 sie bedzie dało grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1990 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 ciieszcie się że u was chociaż się odpala ta gra :] U mnie ni ***a nie da się odpalić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Gra jest świetna. Przede wszystkim fabularne, graficznie, system walki, zwolnienia w odpowiednim momencie. To co mi się nie podoba to jazda (poza bączkami), abstrakcyjne przyspieszenia i prędkości, policja i sporo kłopotów technicznych. Jestem jeszcze w miarę na początku ale gra wciągnęła mnie bardziej niż max payne3, który powędrował w odstawkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam do działu giełda ( ew. PM ) - oferuję klucze do steama po 30zł / sztuka za pełną wersję gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...