dolgram Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Czy miał kroś już doczynienia z takim sprzętem, bo mam z nim mały problem. A mianowicie jak podłanczam samego twardziela(baraqda.4 40GB) to jest OK. Alej jak już podepne nagrywarke (lg x32)to komp sie wiesza po wykryciu nagrywarki(albo wyskakują jakieś kolorpwe wzorki i komp sie resetuje). Jak podłącze HDD do kontrolera a CDRW do plyty to winda startuje ale CD nie jest widoczny. Czy ktoś miał takie problemy, prosze o ewentualne sugestie jak sie z tym uporać. Moja plyta główna to Ali m726mrt<złom> proc celek 500, baraqda.4 40 GB i cdrw lg x32 gce-9320b. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Z tego mozna wywnioskowac tylko tyle ze cos jest nie tak z cdrw/kablem/sprzet za bardzo podkrecony, powiedz cos wiecej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolgram Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 hmmm... sprzecik nie podkrecony bo za bardzo sie nie da... bo mam plyta glowna do d... z proca ro 562, ale w tej chwili nie jest krecony)... nagrywarka tez sprawna...jeszcze jurro sie pobawie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 moze updejt biosa? oczywiscie prubowales na nie @ kompie? poczytaj wymagania tego kontrolera moze chciec np. ide bus mastera a Ty mozes na mobo tego nie miec hmm... Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Kontroler nie obsługuje urządzeń ATAPI(cd-rom, dvd, nagrywarki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolgram Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Kontroler nie obsługuje urządzeń ATAPI(cd-rom, dvd, nagrywarki)Chba tak ;(, myślałem ze ten z RAID go nie obsłuży, jak widać pomyliłem sie ;-). Trzeba bedzie sprzedać kontroler... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...