piotrasta Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Witajcie Muszę zrobić przedłużki do mojego kompa lecz potrzebuję do tego przewodów i to bardzo nietypowych chodzi o to by miały przezroczystą izolację oraz reagowały na uv. Czy spotkaliście coś takiego? Czy wiecie gdzie można je kupić? Przeszukałem chyba całe google i nic nie znalazłem Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez piotrasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Takie coś? http://www.ebay.com/...e-/160653767497 Z przezroczystymi reagującymi na UV kablami molex/ata może być problem. Sam się mało nie pociąłem, jak mi się rozerwał kabel do myszaka, który miał przezroczystą koszulkę... Btw, popraw błąd w tytule, bo wali po oczach jak gliniarz gazem pieprzowym. Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrasta Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Chodzi mi bardziej o 24-pin i resztę okablowania zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Z przezroczystym raczej będzie ciężko, biały najprędzej znajdziesz, możliwe że reaguje na UV (ale głowy nie dam ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrasta Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) przezroczysty już znalazłem w kilku miejscach ale nie znalazłem reagujących na uv :( Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez piotrasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...