Pooolonez Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam od wczoraj mam dziwny problem i nie wiem co z nim zrobić ( nie wiem czy to awaria karty graficznej ). Wczoraj wieczorem grałem sobie wcale nie wymagającą grę ( LoL ) i nagle stało sie coś z obrazem. Jestem nastawiony juz na kupno nowej karty graficznej tylko musze wiedzieć czy to na pewno problem z kartą Moja karta to : GeForce CUDA GT520 1GB DDR3 PX 64BIT DVI+HDMI+D-Sub Załączam także fotki : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Raczej karta, podaj resztę sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooolonez Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Procesor : AMD Phenom II x4 3,2GHz Płyta główna : MSi 760GM-P33 Karta Grafiki : GeForce CUDA GT520 1GB DDR3 PX 64BIT DVI+HDMI+D-Sub Pamięć : 8 GB DD3 Win 7 64 bit Jeśli okaże się że to karta grafiki to jaką polecacie, moge przeznaczyć do 500 zł On i oczywiście czy zostać przy n-vidii czy też zmienić na Ati Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Pooolonez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 To komp z allegro ? jaki ma zasilacz, marka i moc nie "500w" czy cos w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooolonez Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ZASILACZ 500W PFC Wentylator 120MM A marki nie znam to jakiś NO NAME No niestety komputer został zakupiony jako zestaw nie miałem wpływu co tam wkładają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...