GoLo Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Mam pytanko.. znacie jakis programik do zmieniania biosu geforca256 ale zeby mozna bylo go zmienic uzywajac aktualnie innej k.graficznej(PCI) probowalem nVidia bios editor ale wyskakuje mi ze to niejest karta graficzna nvidii. drugie pytanie. znacie moze jakas stronke z duza baza biosow? potrzebuje do GF256 SDR TV-out na kosci Conexant - na nvidia.pl niema wlasnie do niego. Z gory DZIEKI za jakakolwiek pomoc. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Biosy znajdziesz na www.nvidia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 przeciez pisalem ze biosy tam sa ale nie do conexanta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 tak wogule... To po co ci nowy bios? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 bo stary jest z 95-tego!(sam niewiem jak to mozliwe - kupilem na allegro) a pozatym mam smieci na ekranie i winda nie odpala - a problem sprzetowy to raczej nie jest wiec pozostaje bios i uszkodzenie trwale czyli chipset... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 tak wogule... To po co ci nowy bios? :?: Pewnie dlatego, że "zwalił" sobie poprzedni bo próbuje sflashować kartę z drugą w PCI. Zrób sobie autoexeca na dyskietce tak zeby flasher Ci sie pojawiał odrazu. Sprawdź co po kolei musisz naciskać i wyłącz w BIOSie stawianie systemu przy braku grafiki. Spróbój tak. Może się uda. Tylko zapisz sobie na kartce co po kolei naciskasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 naj bardzie mi zalezy na linku do stronki z biosami. z sflashowaniem juz problemu nie bedzie bo karta pod dosem startuje ale niemam czym sflashowac(chodzi o rom) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 To moze chociaz zna ktos jakas stronke z biosami do kart graficznych? -poza nvidia.pl- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...