siwymarzec Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam jestem tu pierwszy raz.Jak mogę ustawić sobie monitor żeby dobry obraz był,rozchodzi mi się o to żeby nie było widać np.że ikony są jak by z małych kwadracików,przy starym monitorze nie miałem takiego czegoś.Proszę o poradę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 http://www.lagom.nl/lcd-test/ najważniejsze to black lvl, white saturation, gamma calibration, potem zerknij na kontrast (podpowiem, że w monitorach LG żeby je ustawić prawdopodobnie w ustawieniach OSD musisz zejsc z kontrastem do 15-30 przy jasności ustawionej na max) Ustaw wg tej strony i powinno być ok. No chyba że kwadraciki to kwestia uszkodzonego monitora/karty graficznej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwymarzec Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dzięki bardzo za odpowiedz na moje pytanie.Jak tylko mi się uda napiszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...