GoOx Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam, Poszukuję procesora z serii quad lub mocnego duo. Szukałem w róznych miejscach ale znaleśc nie mogę interesuje mnie tylko nowy sprzętu może być ewentualnie bez chłodzenia. To jest lista procesorów która jest obsługiwana przez moją płytę główną: http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3505 Czy wie ktoś gdzie kupić nowy procesor taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Powiem Ci ze w hurtowniach juz nie wiedze... Musisz polatac po sklepach... moze komus cos zostalo na stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Do dupnej płyty nowego C2D/C2Q? Nędzne myślenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoOx Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Jak na razie nowe sztuki to tylko na allegro znalazłem quad nowy w cenie około 300 zł bez chłodzenia Teraz mam starego intel pentium 4 który jest po piorunie więc on ledwo chodzi Dlatego tutaj szukam może ktoś ma dobrego dostawce co może załatwić mi taki towar lub po prostu zna sklep co ma takowe procesory. Orgiusz nie każdego stać aby od tak bo i się zachciało wymieniac pół komputera. Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez GoOx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Aha, dla Ciebie mocny to Q8200? Szkoda zachodu. Podaj całą specyfikację kompa bo czuję że opylając stare graty z niewielkim nakładem finansowym złoży się coś ponad paździerz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoOx Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Płyta jak widisz procesor pentium 4 ram 4GB DDR3 karta graf GeForce8400 GS Ten komputer nie jest dla mnie do gier czasami raz na jakiś czas zdarza mi się zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 I wszystko zasilane dobrymi myślami zapewne? Puść w diabły wszystko z wyjątkiem pamięci i każdy zestaw na bazie Athlona II/i3 bije na głowę cokolwiek stworzysz z obecnego strupka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanderneels Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Szkoda inwestować w nowy procesor na tą podstawkę. Jeśli już, to używany E2160 za 50zł lub E5200 za 90zł. A jak chcesz coś nowego, to kup Celerona G530 za 160zł i płytę H61 za 170zł, a starą płytę i procka sprzedaj za 100-120zł, 8400GS za 30-40zł. Zintegrowana w Celeronie karta graficzna jest szybsza od 8400GS. A jak potrzebujesz coś mocniejszego, to podaj dokładną specyfikację komputera (w tym marka zasilacza), napisz do czego używasz komputera i ile możesz przeznaczyć na modernizację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...