Narkies Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam! Szukam jakiejś płyty głownej ze zintegrowana kartą graficzną + procesor do tego i ram, mogą być to elementy używane, co byście polecili? Pozdrawiam! :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Bedzie to rozbudowywane ? Do czego to ma sluzyc? Celeron G 540 166zl MSI B75MA-P45 246zl albo taniej na h61 za 150zl Good Ram DDR3 4096MB PC1333 CL9 76zl --------------- razem 488zl na b75, albo 390zl na h61 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narkies Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) To komputer dla mojej dziewczyny głownie do netu, zdjec, filmow i sluchania muzyki, bedzie rozbudowywane, z czasem jakas karta graf, wiekszy dysk, ale raczej nie ma wielkich wymagań szukam poprostu dobrego stosunku wydajnosci do ceny . Dzieki za odpowiedz! @edit Jaki do tego zasilacz tani polecacie co by to uciągnął? od 350W Enermaxa nic lepszego w nizszej cenie raczej nie znajde? :> Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Narkies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Fortron HEXA 400W z polecanych zestawów to również dobry wybór, cena podobna. Pobór mocy takiego zestawu z integrą będzie minimalny, 350, czy 400W są już mocno na wyrost pod rozbudowę, więc pociągnie to praktycznie każdy zasilacz na rynku (oczywiście kup porządny markowy, nie noname bombę z opóźnionym zapłonem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narkies Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Taaak, rozumiem jak ważny jest markowy zasilacz ;) czesto koledzy przynoszą mi spalone komputery z takimi "bombami" w srodku ;). Właśnie o to mi chodzi żeby był z zapasem, bo z czasem dojdzie jakas karta graficzna i prawdopodobnie jakiś lepszy procesor ;). Wolałem to wszystko skonsultować z wami, bo ja propo cen i tego co sie aktualnie opłaca kupić wypadłem już jakies 3 lata temu, przestałem śledzić nowości a przedewszystkim te forum ;). Pozdrawiam! ogromnie dziękuje za pomoc! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...