Skocz do zawartości
Narkies

Płyta Główna + Procesor + Ram do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

To komputer dla mojej dziewczyny Dołączona grafika głownie do netu, zdjec, filmow i sluchania muzyki, bedzie rozbudowywane, z czasem jakas karta graf, wiekszy dysk, ale raczej nie ma wielkich wymagań Dołączona grafika szukam poprostu dobrego stosunku wydajnosci do ceny Dołączona grafika. Dzieki za odpowiedz! Dołączona grafika

@edit Jaki do tego zasilacz tani polecacie co by to uciągnął?

od 350W Enermaxa nic lepszego w nizszej cenie raczej nie znajde? :>

Edytowane przez Narkies

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fortron HEXA 400W z polecanych zestawów to również dobry wybór, cena podobna.

Pobór mocy takiego zestawu z integrą będzie minimalny, 350, czy 400W są już mocno na wyrost pod rozbudowę, więc pociągnie to praktycznie każdy zasilacz na rynku (oczywiście kup porządny markowy, nie noname bombę z opóźnionym zapłonem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaak, rozumiem jak ważny jest markowy zasilacz ;) czesto koledzy przynoszą mi spalone komputery z takimi "bombami" w srodku ;). Właśnie o to mi chodzi żeby był z zapasem, bo z czasem dojdzie jakas karta graficzna i prawdopodobnie jakiś lepszy procesor ;). Wolałem to wszystko skonsultować z wami, bo ja propo cen i tego co sie aktualnie opłaca kupić wypadłem już jakies 3 lata temu, przestałem śledzić nowości a przedewszystkim te forum ;). Pozdrawiam! ogromnie dziękuje za pomoc! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi