goldi11 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Cześć Tak jak w temacie, w moim systemie doszło do wypięcia węża i zalania podzespołów. Potrzebuje jakiegoś dobrego Samarytanina posiadającego płytę i procka na 1156 który poświęci swój czas i trochę chęci żeby sprawdzić ze mną płytę główną i procesor. Nie wiem które nie startuje. Po podłączeniu świeci sie tylko przycisk na płycie głównej od włączania. Aktualnie przebywam we Wrocławiu. Mogę dojechać w okolice. Mój sprzęt to I7 860 1156 i Asus P7P55D Premium. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Suszyłeś płytę ? Mogło dojść do zwarcia i/lub korozji. Ale to po czasie chyba. Procek mógł przetrwać. Niestety ja mam 1155, więc Ci nie pomogę. Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...