Skocz do zawartości
Nicky

Ranking p2p

Jakiego p2p uzywasz  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego p2p uzywasz

• eMule/eDonkey
      19
    • Bittorrent
      12
    • DC/DC++
      19
    • SoulSeek
      2
    • Kazzaa
      14
    • iMash
      1

Rekomendowane odpowiedzi

A Sprawdzales Bursta czy tylko BT++ bo jak naprawde lepszy to cza zmieniac  8O  :D

ta RC2 i BT++ 0.5.4 alpha u mnie szybciej sciaga ale znowu BT++ jest jakis uproszczony :? i u mnie strasznie zpycha lacze :( - w wlonej chwili jeszcze raz odpale burst! RC2 i sie pobawie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO lepszy klient BitTorrent++

wczoraj sie skusilem, zainstalowalem i srednia predkosc sciagania - nie powiem czego :P 22-34KB (na eMule o takich transferach moglem tylko marzyc)

Wlasnie zainstalowalem kilka godzin temu tego BitTorrent++ i musze powiedziec... 8O 8O 8O :!:

Prawie w ogole nie musze czekac w zadnej kolejce a predkosci... hoho... prawie tak dobre jak na IRC... filmy, gry srednio 6mbps (dla porownania emule ciagnie sie u mnie jakies 30kBps, wiec jest roznica)

GORACO POLECAM! :)

Mam tylko jedno pytanko... ktore strony (oprocz http://www.suprnova.org/) zawieraja linki do tego programu?...

Z gory thx za info! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Sprawdzales Bursta czy tylko BT++ bo jak naprawde lepszy to cza zmieniac  8O  :D

...szybciej sciaga ale znowu BT++ jest jakis uproszczony :? i u mnie strasznie zpycha lacze :(

wlasnie cyt :

Instrukcja obsługi klienta BT BURST

Klient może nie jest doskonały ale ma jedną wielką zalete : procesor prawie nie odczuwa jego obecności.

Zaleta ogromna, szczególnie gdy przypomnimy sobie co robi z prockiem klient BT++

Tu jest wlasnie ten :roll: opis , miedzy innymi bursta i 2 innych klientow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Mam tylko jedno pytanko... ktore strony (oprocz http://www.suprnova.org/) zawieraja linki do tego programu?...

tu lista i raczej w miare aktualna

http://gettorrents.tk/

...

Instrukcja obsługi klienta BT BURST

Klient może nie jest doskonały ale ma jedną wielką zalete : procesor prawie nie odczuwa jego obecności.

Zaleta ogromna, szczególnie gdy przypomnimy sobie co robi z prockiem klient BT++ 

ale u mnie zapycha lacze :( po ~1h nic nie moge robic w necie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P

jak obiecalem tak zrobilem i u mnie nastepujace efekty (na Win98SE) odczyty z MBM

- BT++ (0.5.4 alpha) :arrow: uzycie procesora miedzy 37% a 70% temp procesora 37*C

- burst! (RC2) :arrow: uzycie procesora 100% temp procesora 41*C

predkosci zblizone :!: BT++ bardziej zapycha lacze mimo ze to burst! nie daje ustawic UP ponizej 10kB/s

jak bede mial czas to pobawie sie jeszcze EXPERIMENTAL'em

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

benek i inni uzytkownicy BitTorrenta ? :

jak szybko wam zasysa pliki [download speed] a przy tym jaki upload ustawiliscie ?

Pytam bo chcialbym ustalic mniejwiecej jak najlepsze ustawienia max transfer przy min upload.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!:

jak moge to daje UP 6-8kB/s ale w burst! musze sztywne minimum czyli 10kB/s - max DOWN co zaobserwowalem bylo jakies 55kB/s - ale to i tak zalezy chyba od dostepnosci pliku :?:

jeszcze max. parametry mojego lacza:

DOWN 64kB/s (512kb/s)

:roll: jak widac do osiagow jakie ma marcellus "troche" mi brakuje :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi