pawsongzc19 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 witam was koledzy, otóż mam pewien problem po wymianie płyty głównej (ASUS M4A785D-M PRO) i procesora (AMD Phenom II X4 965 BE) gdy włączam wyskakuje mi komunikat "USB device over current status detected!!" i po 15 s. komputer gaśnie, nic pod usb nie mam podlaczanego, res biosu też nie pomogl. Mój sprzęt to: Asus m4a785d M PRO / phenom II x4 965 BE / ati 4670 / psu qoltec silentline 400w / 2 x 1 gb ram ddr2 geil. proszę o pomoc i czekam na odpowiedź. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Jak wyglądają ustawienia opcji bootowania w biosie? BIOS aktualny? Jak nie, to rozważyłbym aktualizacje? Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez Ancient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawsongzc19 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 do biosu nie da się wejść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodnyjs Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 To da się ją na serwis puścić :D Ona nadaje się już tylko na serwis-Asusy tak mają że wyświetlają różne komunikaty i czasen nawet do BIOS'u da się wejść,ale są trupami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Urzadzenie numer 00 USB mass storage found & connected... Probowales odlaczyc przednie usb, moze jakies zwarcie w gniazdach. Myszka i klawiatura pod usb? odlaczyc... Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...