voluu Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam. Nadszedł czas żeby kupić jakiegoś pendriva do szkoły, bo szkoda nosić (i zgubić) moją 16tkę. Wybór padł na dwa pendrivy, z racji w miarę niskiej ceny: Sandisk Cruzer Blade oraz DataTraveler SE9. Zastanawiałem się jeszcze nad GoodDrive Cube (ale wersja 4/8GB), ale nie będzie on zbyt delikatny do noszenia(patrz niżej)? O ile o pierwszym z nich możemy poczytać mnóstwo opinii w sieci, tak o tym drugim cisza. Prędkości te same według producenta, więc który polecacie? Pedrive będzie noszony albo przy kluczach, albo po prostu w portfletu tam gdzie drobniaki. Pozdrawiam, v. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez voluu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Sprawdź tu http://forum.purepc.pl/topic/219678-zakup-pendrivea-wybor-zalecenia/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voluu Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Przejrzałem, i odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ale tam powinieneś zadać pytanie o swój problem i pewnie szybciej byś dostał odpowiedź niż poprzez tworzenie nowych wątków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...