wojooo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 witam, tak jak w temacie... poszukuje 2 bądź jednego monitora do codziennego uzytku (internet, filmy, zdjęcia, czasem ale bardzo rzadko granie) obecnie mam 2 rozne monitory (samsung t240 i lg w2243s) i po 1 - nie da sie ich zawiesic na scianie, po 2 chcialbym miec 2 takie same monitory lub jeden wiekszy (mam mozliwosc kupna w okazyjnej cenie della u3011) Co byście polecili? co lepiej w takim przypadku? 2 monitory mniejsze czy jeden duzy? niestety nie mam tez zbytnio miejsca zeby mozna było zaszaleć (szerokość 1,1m :( ) kupujac duzy monitor 30" boję się, że zabraknie mi miejsca uzytkowego (wczesniej nie miałem ani 30" ani nie pracowałem w takiej rozdzielczosci WQXGA) natomiast biorąc pod uwage ile mam miejsca to zapewne wiecej jak 2x 22" sie nie zmieszczą... z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Zależy od specyfiki Twojej pracy na komputerze. Osobiście wolę jeden większy z dużą rozdzielczością niż dwa mniejsze. Druga sprawa, 30" to spory kawał ekranu i może być za duży. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez toms83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Szczerze to zależy mi właśnie na dużym ekranie tv ogladam na 60" i jest taki w sam raz co do specyfiki pracy : internet, internet, filmy i zdjęcia - to w 98% zapomniałem dodać, że odległość od oczu to jakies 90cm Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez wojooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 lcd 37 cali lcd 37 cali full hd będzie extra 2 dni przyzwyczajania potem za mały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 mysle ze 37 cali to troche za duzo poza tym nie zmiesciłbym go na scianie... już nie wspomnę że zwariował bym przy takiej rozdzielczosci i odległości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ja mam 30" z 85 cm +/-. Z mojej strony proponowałbym wziąć te 30 inczów. :D Ta rozdzielczość rozbestwia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...