arak Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam. Mam oto taki problem.Od wczoraj dzieje się coś następującego. W trakcie przeglądania stron zauważylem że zaczęły się coraz to wolniej otwierać.Raz po raz zdarza się nawet że wykakuje błąd przekrozenia liminu czasu na otworzenie strony. Dziwne natomiast jest to,że jak już uda mi się otworzyć stronę,która testuje prędkość to wynik testu jest zadowalący przy abonamencie jaki posiadam.Ping nie przekracza 30. Rónież poberałem plik testowy z ftp i prędkość jest na maksymalnym poziomie. Przeglądarkę jaką używam to Googe Chrome,na zmianę z Maxthon Browser. W obu przeglądarkach jest taka sytuacja. Cóż to może być i jak można tem zaradzić? Dziękuję z góry. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Może problem leży z serwerami DNS u twojego dostawcy ? Spróbuj ustawić adres podstawowego serwera OpenDNS 208.67.222.222, a serwera alternatywnego - 208.67.220.220. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...