Narkon Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witajcie! Ostatnio zakupiłem kartę graficzną Sapphire Radeon HD 6850 1 GB 256 bit W stanie idle temperatura sięga około 46 oc. Uruchomiłem test renderowy oraz uruchomiłem później grę. W obu przypadkach to samo, temperatura rośnie do 60 oc i zaczynają pojawiać się piksele oraz zacina się ekran. Po wyłączeniu gry gdy temperatura maleje wraca wszystko do porządku. Zakupu dokonałem wg rad z następującego tematu: http://forum.pcformat.pl/Trzy-karty-jeden-komputer-Ktora-wybrac-t Teraz zaobserwowałem że przy włączonej mozilli i temp 55 oc ekran zasypał się pikselami i nagle pojawiły się niebieskawe pasy na cały ekran. Lecę ogólnie na przejściówce dvi-vga do monitora Co mogę z tym zrobić? Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 1. Pisać w tematach do tego przeznaczonych a nie jak totalne niepełnosprytne piskle wyrzucone z gniazda zakładać własny. 2. Podawać pełną konfigurację. 3. Jeśli nie masz szrota zamiast zasilacza - używać czegoś takiego jak gwarancja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...