Działo Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Oki: mam w sieci palanta (rozesłałem pingi po sieci to wiem kto to:)) co jak coś ściąga czy wysyła, nie wiem czym ale najprawdopodobniej Kazzą, to nic nie można zrobić: pingi 2500 i transfer 0,01 :( Nie jestem adminem niestety, sieć nie stoi na serwerze też niestety, a do routera nie mam dostępu czy istnieje jakiś sposób zablokowania tego palnta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 jak nie jak tak :) idziesz do switcha, bierzesz nozyczki/noz i rozcinasz kabel do niego :D najskuteczniejsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 rzeczywiscie, nie pomyslalem o tak prostej a zarazem skutecznej metodzie...no i osoba napewno sie nie zorientuje w zaden sposob...to tez wazne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 zawsze moze powiedziec, ze to tpsa daje ciala :P albo kabel sie gdzies przetarl i ze jak chce miec neta to neich sam nowy polozy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...