Caleb Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dzień dobry, cześć i czołem! Mamy dla Was wyśmienitą wiadomość, a mianowicie przygotowaliśmy kolejny szybki mini-konkurs z atrakcyjną nagrodą dla naszych czytelników. Jednak „mini” w tym przypadku absolutnie nie odnosi się do nagrody, jaka czeka grzecznie do wzięcia... jest to karta graficzna PowerColor HD 7850 PCS+ 2GB GDDR5! Niereferencyjny model został wyposażony w wydajny system chłodzenia, jego rdzeń pracuje z częstotliwością 1000 MHz, zaś pamięci osiągają 4900 MHz. Niedawno przygotowywaliśmy zestawienie HD 7850 (LINK), gdzie ów PowerColor okazał się zdecydowanym liderem. Jeśli potrzebujecie nowego wydajnego GPU, chyba warto zajrzeć do rozwinięcia niniejszego newsa i udzielić odpowiedzi na kilka prostych pytań, prawda? Zabawa trwa tylko siedem dni i jest organizowana wyłącznie na łamach naszego serwisu, zatem nienawistnicy Facebooka mogą odetchnąć... Konkurs! Wygraj kartę graficzną PowerColor HD 7850 PCS+ 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Co to sie dzieje :) nawet nie ma marudzenia o wynik konkursu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Dziś wieczorem albo jutro z rana będą - jeszcze trochę cierpliwości :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) ekhm... wyniki miały być w przeciągu 5 dni... edit: teraz widzę, że roboczych:) Edytowane 5 Września 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Dobra, i tak wiemy, że było ustawione. ;) A na poważnie, odcinając się od durnych komentarzy na portalu, to ... Ile userów zarejestrowało się w dniu/ w trakcie konkursu i jaki to ma wpływ na serwer z którym i tak są ostatnio problemy ? Idea dopuszczania do konkursów osób zarejestrowanych do dnia poprzedzającego ogłoszenie konkursu jest całkiem dobra i nie chodzi tutaj o zwiększenie szans na wygraną starych użytkowników, po prostu : a) lepsze dla serwera , b) poprawia sportowego ducha czystej walki "fair play" , c) chyba nigdy nie zależało nam na ghost-userach ? Idąc dalej, w komentarzach na portalu można było wyczytać, że jakiś tam user czytał portal od paru lat, ale nie miał potrzeby rejestracji konta - wystarczy dać news, że np. od 2013 zmieniają się zasady konkursu i warto założyć konto - kto czyta, ten założy, będzie czarno na białym. Na usadzenie "wisienki na torcie" zastanawiają mnie statystyki, z ilu tych samych MAC'ów poszły zgłoszenia... ;) Nie wiem czy to coś ze mną jest nie tak, czy co, ale uważam, że możliwość robienia nieskończoności kont w celu zwiększenia szansy jest po prostu nie fair. Źle myślę ? ;) 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Nie ilość napisanych postów, ale minimum miesięczny staż na portalu/forum. Można to chyba jakoś zrobić. Jest jakiś skrypt, który będzie blokował takich userów zarejestrowanych poniżej 30 dni. Albo po prostu jakieś ograniczenie na adres MAC karty sieciowej. Nie wiem co by tu jeszcze wymyślić. W każdym razie cel jest jeden. Aby zapobiec powielaniu kont przez jedną osobę. A ten konkurs dał temu przykład. Bo moge sobie dać rękę uciąć że ta osoba tak zrobiła. Edytowane 8 Września 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Regulamin konkursu: 4. Uczestnikiem konkursu nie mogą być pracownicy firmy sponsorującej nagrody ani organizatora oraz ich rodziny. Nie jestem na liście płac ani nikt z mojej rodziny. Mogę brać udział w konkursach czy muszę założyć ad-hoc nowe konto? Poważnie pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Nie jestem na liście płac ani nikt z mojej rodziny. Mogę brać udział w konkursach czy muszę założyć ad-hoc nowe konto? Poważnie pytam. Cytując romka : Zgodnie z regulaminem mogą wygrać redaktorzy oprócz administracji i sekretarza redakcji, reszta osób w biurze nie ma dostępu do danych. Czyli moderatorzy śmiało mogą startować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 naprawdę nie wiem, jak Wy chcecie widzieć czyiś MAC przez internet. Powiedzcie proszę - dokształcę się chętnie z sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Nie mowiac o tym ze zmiana mac'a z poziomu windy nie wymaga nawet restartu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...