ivanos Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam.Posiadam grafę jak w temacie.Powoli przymierzam się do sprzedaży mojej karty graficznej i kupienia nowej z tym że chciałem się przedtem dowiedzieć za jaką realną kwotę mógłbym ją odsprzedać ? Kartę zakupiłem jakieć dwa lata temu w komputroniku i jej stan oceniam na bardzo dobry ( pracuje od samego początku bez zarzutu ).Oczywiście do karty załączam wszystko to co było w zestawie czyli stery,przejściówki,instrukcje,oryginalne opakowanie+oczywiście referencyjne chłodzenie,które zostało zdemontowane niedługo po zakupie w celu wymiany na AXP. Poniżej załączam zdjęcia karty : Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam. Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez ivanos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Masz temat o 4xx , co do ceny nie wiem czy weżmiesz 700zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanos Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Z referenycjnym chłodzeniem za 700zł to ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 http://forum.purepc.pl/topic/289403-geforce-gtx-470480/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...