Skocz do zawartości
mmacka

Enlight 7247DBZ

Rekomendowane odpowiedzi

na esc.pl jest Enlight oznaczony symbolem Enlight 7247DBZ, na zdjeciu dostepnym na stronie esc wyglada zachecajaco:

Dołączona grafika

problem jednak w tym, ze na stronie enlight'a znalazlem jedyne podobna obudowe, bez malowanej na czarno blachy

http://us.enlightcorp.com/products/images/...USBs)_big_9.jpg

czy ktos z was kupowal moze ta bude na esc.pl i moze potwierdzic, ze wyglada tak jak na zdjeciu pierwszym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najładniejsza buda, jaką widziałem. Ale ta cena...

no co Ty ta jest ladniejsza :P

Dołączona grafika

wiem bo mam :D

:!: :!: :!: mmacka popatrz po sklepach bo te Enlighty wystepuja w roznych wariantach kolorystycznych - co prawda nie widzialem tej czarnej ale zapytaj w Action - bo to oni maja w ofercie te EN-7247 - zapytaj czy maja czarne :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładna i zapewne funkcjonalna, ale to zupełnie inny design- a ten enlight kojarzy mi się z designem sprzętu Thompsona- ładny, prosty high-tech, a to Twoje to pod industrial podpada :roll:

Benek, a widziałeś takiego enlighta z czarnego z czerwoną ramką?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P

tak sie tylko przekomarzam :) Enlighty tez sa fajne ale ja mam juz dosyc tego patentu ze zdejmowanymi do przodu bokami (i do tego ze zdejmowaniem panelu przedniego) :( za czesto otwieram bude i to rozwiaznie nie dla mnie :!:

a co do funkcjonalnosci tego ANTEC'a to jak wszystko wczoraj powkladalem do srodka to doszedlem do wniosku ze potrzebuje wiekszej budy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P

tak sie tylko przekomarzam :) Enlighty tez sa fajne ale ja mam juz dosyc tego patentu ze zdejmowanymi do przodu bokami (i do tego ze zdejmowaniem panelu przedniego) :( za czesto otwieram bude i to rozwiaznie nie dla mnie :!:

a co do funkcjonalnosci tego ANTEC'a to jak wszystko wczoraj powkladalem do srodka to doszedlem do wniosku ze potrzebuje wiekszej budy

No weź nie mów, ja miałem commodere 64, 2 joysticki, magnetofon i stację dysków 5.25 i trzymałem to w szufladzie, a Tobie atarynka do tego anteca nie wchodzi? :P :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...No weź nie mów, ja miałem commodere 64, 2 joysticki, magnetofon i stację dysków 5.25  i trzymałem to w szufladzie, a Tobie atarynka do tego anteca nie wchodzi? :P :P :P

no jakby nie patrzec 14" monitor sie nie chce zmiescic :P :lol:

a na serio to te budy ANTEC/Chieftec/ChenMing (MIDDLE TOWER) wygladaja na bardzo pojemne a w gruncie rzeczy maja troszke wiecej miejsca miedzy MoBo a zasilaczem i troche bajerow nic poza tym - a najlepszy ZONK jest z tym ze nie moge wyjac dolnego koszyczka 3.5 z dyskami bez wyciagania karty graficznej :? chodzi o taki bajer http://www.moded-kompz.net/images/mods/chi...eftec-cs_18.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...No weź nie mów, ja miałem commodere 64, 2 joysticki, magnetofon i stację dysków 5.25  i trzymałem to w szufladzie, a Tobie atarynka do tego anteca nie wchodzi? :P :P :P

no jakby nie patrzec 14" monitor sie nie chce zmiescic :P :lol:

a na serio to te budy ANTEC/Chieftec/ChenMing (MIDDLE TOWER) wygladaja na bardzo pojemne a w gruncie rzeczy maja troszke wiecej miejsca miedzy MoBo a zasilaczem i troche bajerow nic poza tym - a najlepszy ZONK jest z tym ze nie moge wyjac dolnego koszyczka 3.5 z dyskami bez wyciagania karty graficznej :? chodzi o taki bajerhttp://www.moded-kompz.net/images/mods/chieftec_cs-601/chieftec-cs_18.jpg

Pewnie dlatego ze masz za długa grafę. Ja mam Gigabyte'a GA-GF 1280 (GF2mx) :lol: :lol: :lol: i u mnie nie ma takiego problemu :wink: Musisz zmienić grafę... może chcesz moją .. bo mnie wq :lol: :twisted:

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie dlatego ze masz za długa grafę. Ja mam Gigabyte'a GA-GF 1280 (GF2mx) :lol:  :lol:  :lol: i u mnie nie ma takiego problemu :wink:  Musisz zmienić grafę... może chcesz moją .. bo mnie wq :lol:  :twisted:

skoro masz bude z tej serii to wiesz o co biega o ten plastik na wentylatorek - on powoduje ze dyski sa wysuniete w glab obudowy (a mam dokladnie 2 dyski w tym koszyczku) - a co do grafiki to GF3 Ti/450 od Gainwarda raczej najdluzszy nie jest :? strach pomyslec ze mialem wymienic ta karte na GF4 Ti 4400 od Leadteka - wtedy bylyby dopiero jajca :P a jak dodam ze aktulane MoBo to ASRock K7VT2 z niefortunnie umieszczonymi gniazdami IDE to bylby jajaca^2 :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten panel taki niby ladny to TANDETNY plastik.. cos jakby enlight poszedl na latwizne.. to szare odstaje od budy o jakies 5 mm i az sie prosi o zlamanie/pekniecie/wgiecie...

mialem ta bude w rekach stad ta opinia..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi