Avunculus Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Cześć! Jak widzicie jestem nowym użytkownikiem forum. PurePC przeglądam od 2010, ale zarejestrowałem się teraz. Czemu PurePC? Codziennie dużo informacji i newsów, mało trolli, oraz prawdopodobnie miłe forum :). Może teraz coś powiem o sobie? Mam na imię Damian, interesuję się komputerami od małego, a moje drugie zainteresowanie to militaria. Słucham D'n'B, oraz trochę Hip-Hopu. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) WOW !!! Cześć, jestem Marian, mam 14 lat i też słucham takiej samej muzyki z Hiphopu lubię meza, jedenosiemL i libera, czasami słucham też paktofoniki ale to syf ! interesuje się komputerami i czołgami, bardzo lubię lufy, może się poznamy w realu ?!?!!?!!! Wyjdź... Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez slavOK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Mam na imię Wojtek, też mam 12 lat i chętnie cię poznam, Damianie. Może nawet pójdziemy na lody? Mało trolli, fakt, pech chciał, że wszystkie zaraz się tu zbiegną. Dwóch już jest :> 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Cześć, jestem... no dobra, nie będę się nad nim znęcał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 No cześć! Jestem Angelika, a to jest Samanta. A ten pan wyżej jest pilotem z Orbisu. Poza tym lubię masło orzechowe i borsuki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja jestem, Ty znikasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...