1krzy3siek6 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, ostatnio pojawił się u mnie problem kiedy chcę przełączyć obraz z laptopa na tv za pomocą kabla HDMI-HDMI. Wszystko było ładnie pięknie i śmigało bez problemów (laptop MSI GE600 z TV Samsung933HD) ale teraz po podłączeniu piszę "brak sygnału" i obraz mryga, skacze... Monitor jest wykrywany przez laptopa, kabel i laptop sprawny bo na drugim TV (także Samsungu) łączy się bez problemów. Łącze HDMI w TV także sprawne bo drugi laptop bez problemu się połączył. Zacząłem szukać problemu w rozdzielczościach choć wcześniej bez żadnego kombinowania wszystko śmigało ale po wielu próbach jedyne co udało się uzyskać to obraz przy 800x600 ale tylko przy opcji "duplikuj" , kiedy chcę przełączyć na "tylko projektor" znowu brak połączenia...Zainstalowałem jeszcze raz stery od grafiki i to samo. Ktoś ma jakieś propozycję co jeszcze mogę zrobić z tym fantem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Spróbuj zmienić kabel lub gniazdo w hdmi w tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1krzy3siek6 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Mam dwa wyjścia HDMI w TV i na obu jest to samo więc wymiania gniazda odpada. Kabel wg mnie jest także ok bo z innym TV mój laptop łączy się bez problemowo ba mało tego żeby wykluczyć kabel podłączyłem inny laptop (Toshiba) i ten połączył się z obydwoma TV bez problemu... Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez 1krzy3siek6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...