fuxmen Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 zaszyfrowałem folder i zrobłem format a teraz nie wiem jak go usunąc bo odmowa dostępu mam ntfs, win xp pro i nie wiem jak to usunąć pod dosem nie będzie widział np norton comader tego bo nim by usunął macie jakieś pomyśły odnosnie jak to usunąć??? prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Sprobuj uzyc NTFS Reader for DOS i sprobowac pod DOSem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 zaraz poszukam tego na googlach czyli mam ruszyć z dyskietki startowej i na niuej mieć go i uruchomić tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Sprobuj uzyc NTFS Reader for DOS i sprobowac pod DOSemJak niby tym miał cokolwiek usuwać ? No ale sprawdzę, bo też mam u siebie na dysku taki katalog co go nie mogę wywalić w żaden sposób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 A po ch** wam ten NTFS???? Ja tam wole FAT32 dla Win2000 i WinXP... Gdybys mial FAT32 nie bylo by problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 z FDISKa wywal "partycje z poza DOS" i nie bedziesz miał już nic w NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 z FDISKa wywal "partycje z poza DOS" i nie bedziesz miał już nic w NTFS Myslalem ze on chce wywalic folder a nie partycje 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 z FDISKa wywal "partycje z poza DOS" i nie bedziesz miał już nic w NTFS Myslalem ze on chce wywalic folder a nie partycje 8O Jak inaczej nie potrafi to niech wywali razem z partycją . No chyba że ma tam inne potrzebne foldery to już inna sprawa. Ale jeśli chce tam wszystko usunąć to poco cudować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 chce usunąc tylko ten folder a nie partycje a pozatym mam 4 partycje ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Sprobuj uzyc NTFS Reader for DOS i sprobowac pod DOSemJak niby tym miał cokolwiek usuwać ? No ale sprawdzę, bo też mam u siebie na dysku taki katalog co go nie mogę wywalić w żaden sposób Partycje odczytać NTFS Reader-em a pożniej wywalić jakimś menedżerem pod DOSa. To chyba oczywiste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 spróbuję później dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 uruchow w trubie awaryjnym i skasuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ok spróbuję zaraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...