tHe mRuWa Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Z lektury forum wychodzi, że najlepsza płytą do i5 2500k dla mnie - jeśli pominąć brak obsługi GPU byłby Asrock p67 pro3, ale ostatnio jednak stwierdziłem że grafika "na płycie" to fajne rozwiązanie, więc jaką niedrogą płytę możecie polecić żeby była grafika i te 4,5GHz na cpu? Warunek dodatkowy musi mieć co najmniej 2 sloty PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Najtansza jaka spelnia twoje wymogi to msi z77a-g43 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AEternus Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Tak, Z77A-G43 to słuszny wybór. Konkurent ASRock Z77 Pro3 jest a) droższy, b) ma gorszej jakości komponenty. Te w MSI to Military Class III (m.in. cewki SFC, które wpływają na stabilność napięć). Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Aeternus 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzięki za pomoc:) Rzeczywiście całkiem fajna płyta. A przy okazji poza tematem zapytam czy do 2500k i reszty rzeczy z sygnaturki wystarczy ten zasilacz co mam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jeżeli wystarczał do phenoma to do i5 2500k powinien wystarczyć tym bardziej. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...