triv961 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam! W jakimś bliskim czasie będę kupował laptopa. Zależy mi na tym by laptop miał przekątną 17", dysk się dla mnie nie liczy bo mam przenośne 640gb - ale dobrze by było to 500gb w nim :D + miejsce na jeszcze jeden dysk. RAM 4gb ale i tak będzie dołożone 2GB. No i karta graficzna... kompletnie nie wiem jaka zależy mi na tym by uciągnęła gry na średnich detalach typu: Diablo 3, Battlefield 3, TES V: Skyrim, Wiedźmin 2, L.A. Noire. Zależy mi również by była kamerka internetowa. No i to chyba tyle z moich wymagań :D Ogólnie laptop będzie najczęściej wykorzystywany do przeglądania internetu, słuchania muzyki - rzadziej do gier i filmów. Z góry dzięki Triv~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikan Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zerknij na tego Samsung 300E5C-S01PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...