blazej30 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Potrzebuję pilnie dowiedzieć się, czy moja płyta główna Intel Grand County 2 D102GGC2 byłaby kompatybilna z dyskiem WD Caviar Black 2TB? Czy zobaczy w ogóle taką pojemność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) A kiedy ostatnio wydano do niej Bios i czy masz ten ostatni? Płyta jest z 2006r na chipsecie ATi Xpress 200. Jakies tam szanse są. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej30 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wgrywałem najnowszy bios już jakiś czas temu, jest on z dnia 30.01.2007r., tak mówi bynajmniej Everest. Nowszego nie ma. Szukałem w szczegółowej instrukcji od płyty jakichś informacji, ale nie ma absolutnie nic. Jedyne co znalazłem w googlach to to: http://www.fixya.com...-much_hard_disk Ale nie wiem zupełnie do czego się to odnosi, czy do maksymalnej pojemności dyskowej(bo już teraz mam 160+250) czy do jednego dysku, po drugie jest niejasno napisane w ten sposób: Teoretycznie do 2TB, w praktyce nie używaj większych niż 1TB. Sam nie wiem o co chodzi, a Intel nie udziela już wsparcia. Pomożecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...