shar3ki Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Problem polega na tym ze wynik jest katastrofalnie niski. W tescie nature nie przekracza 15fps a i chwilami ma 7. Myslalem ze to sterowniki ale zmiana z catalyst 3.0 na catalyst 3.2 nie pomogła. Wynik na defaulowych ustawieniach procka. Gdy go podkreciłem o jakies 100mhz - wynik podniosl sie o 30. Prosze o pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 We właściwościach sterownika w zakładce directx zmień wszystkie ustawienia na wydajność, a nie na jakość. Wyłącz synchronizację pionową. Będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 We właściwościach sterownika w zakładce directx zmień wszystkie ustawienia na wydajność, a nie na jakość. Wyłącz synchronizację pionową. Będzie ok. no nie wiem czy az taki spadek powinien miec z włączonym synchronizacją... shar3ki: pozwol ze zadam ci głupie pytanie... w zasadzie tylko to mi przychodzi do głowy :) via 4in1 (hyperion), catalyst, directX - w tej kolejnosci instalowałes stery i nic nie opósciłes??? bez obrazy oczywiscie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a jak instalowales grafe to na swiezą winde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 To katastrofa. Jaki system? XP, ME, 98? Powinienies miec conajmniej 7000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 We właściwościach sterownika w zakładce directx zmień wszystkie ustawienia na wydajność, a nie na jakość. Wyłącz synchronizację pionową. Będzie ok. no nie wiem czy az taki spadek powinien miec z włączonym synchronizacją... shar3ki: pozwol ze zadam ci głupie pytanie... w zasadzie tylko to mi przychodzi do głowy :) via 4in1 (hyperion), catalyst, directX - w tej kolejnosci instalowałes stery i nic nie opósciłes??? bez obrazy oczywiscie :| Przecież nie napisałem, że jak tylko wyłączy vsync to będzie ok :!: Taki wynik w 3dm jest możliwy tylko z anizo*16 + AA*4 itp. Do tego jeszcze dochodzą stery do mobo, grafiki i dx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Pewnie pamięci 64-bit - ale wynik i tak koszmarnie niski :( Może też jakieś ustawienia w biosie pochrzaniłeś ? Daj w biosie wszystko na default. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...