henus1920 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 witam przymierzam się do kupna klawiatury za około 200-230 zł. mam na oku APPLE KEYBOARD MB110 / Logitech K750 SOLAR / RAZER ARCTOSA SILVE która z tych klawiatur będzie waszym zdaniem najlepsza, którą polecacie, może jakąś inną (z góry zaznaczam że nie chcę klawiatury z Microsoftu). za wszelką pomoc z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Arctosa to dobra klawiatura, wygodna, klawisze są ciche i maja dobry skok (przynajmniej dla mnie :) ), no i jest podpórka pod nadgarstki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek3555 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) dobre klawiatury produkuje logitech takze polecilbym ci ta klaw jest to nowoczesna a zarazem zgrabna klawiatura do gier i nie tylko Edytowane 25 Września 2012 przez dawidek3555 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...