kin Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Witam wszystkich mam mały problem ponieważ posiadam wyżej wymienioną płyte, p4 2,4GHz, GF4 TI 4600, 256DDR(333), win 98 i xp profesjonal od poczatku posiadania komputera w grze CMR2 a teraz CMR3 zacina mi sie grafika!!!nie wiem co jest tego powodem na drugim kompie z duronem1,3GHz i abitem kt7 256SDR, GF TI 4800 nic takiego sie nie dzieje!! próbowałem juz wszystkich sterowników i nie wiem czego !!! pomocy !!! pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedź!!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 grafa zacina ci sie na obydwu systemach ?? ew. moze karta graficzna jest uszkodzona lub zabardzo OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kin Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 niestety tak na 98 i xp! a karta jest dobra bo na drugim kompie gziała super!! moze coś nie tak z sis i GF ti ???? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A sorawdzałeś nowe drivery do płyty, ewentualnie sprawdzałeś, czy nie ma jakiegoś patcha do gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kin Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 wszystko sprawdzałem nawet najnowsze stery do sis-a i grafy!! dalej ten sam bład!! karta działa super na abicie z AMD Athlon!!!! niestety na p4 i sis654 nie spisuje sie dobrze!!! (padło!!) pomocy co mam zrobić myśle nad zmiana płyty! ale jakias do oc bym wział prosze o jakieś godne polecenia!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...