Armo Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Mam zamiar zakupić router WR1042ND. W związku z tym mam kilka pytań. 1. Czy będzie działał podłączony do niego po przez USB dysk HDD 320 GB 2,5 cala. 2. Czy system plików na w/w dysku musi być jakiś specyficzny? Czy będzie działał NTFS? Trochę szukałem po sieci jednak nie znalazłem odpowiedzi a te pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Nie wiem jak w wr1042nd ale w wr1043nd na pewno podłączysz dysk z NTFS, po zmianie firmware na gargoyle itp, możesz postawić na nim klienta torrentów ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Zainteresuj sie netgearem 3500L. A sam system plikow na dysku to ext3/4 Tapatalk @ Galaxy Nexus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...