kypus Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Witam. Mam małe pytanie dotyczące zbudowania małej sieci komputerowej w domu, mianowicie: - mam Internet z dawnej ery (t-mobile) , czyli blueconnect - modem jaki od nich otrzymałem to Huawei E5 - router ? (plany zakupu) Otóż moje pytanie tyczy się zakupu router do którego mógłbym podłączyć w/w modem poprzez wejście USB. Potrzebuje zwykły modem po to, aby podłączyć do niego TV przez kabel internetowy i połączyć się poprzez Wifi z innymi komputerami. Czy istnieje taka możliwość ? Są takie routery, które spełniają to zadanie które chce zrobić u siebie w domu ? A może są routery z wejściem na karte sim ? Proszę o pomoc bo już trochę pytałem i grzebałem w Internecie ale nie znalazłem odpowiedniego modemu z takim zastosowaniem wejścia USB. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Przecież ten Huawei E5 ma wbudowany Router Wifi. Zobacz czy możesz dokupić do TV dongla z kartą Wifi na USB i po kłopocie. Możesz też wykorzystać obojętnie jaki router gdzie da się wifi przestawić w tryb klienta i połączyć z siecią wifi tego Huawei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...